Welkom bij Slagerij Cannaert

Op 11 november 1995 openden wij onze slagerij traiteur. Vanaf dag één streven wij er naar om onze klanten een kwaliteitsprodukten aan een correcte prijzen aan onze klanten aan te bieden. Na meer dan 20jaar is dit nog steeds ons uithangbord.

Daarom kiezen wij voor het rundsvlees van eigen kweek. Deze runderen van het blauw-wit ras zijn afkomstig van de hoeve van Jean-pierre Cannaert, vader van Philip.
Ook voor ons varkensvlees, het gevogelte en al onze andere produkten zijn wij zeer selectief. Wij werken wij enkel met kwekers en leveranciers waarin wij het volledige vertrouwen hebben en wij weten dat deze net als ons stielmensen zijn, die een eerlijk en goed produkt willen en kunnen aanbieden.

Naast onze vleeswaren, maken wij zoveel mogelijk charcuterie en bereide gerechten zelf op de 'traditionele manier'. Wij geloven en kiezen nog steeds voor een ambachtelijke werkwijze en niet in de massaproduktie.

Bij slagerij Cannaert kiezen gaan we vol voor ons metier: 'de authentieke ambachtelijke stiel van de slagerij met kwaliteitsproducten bij eerlijke erkende kwekers'.
 
Smakelijk,

Philip , Ilse , Ellen , Louise & team